MATEXPO

Young Technicians Cup

BEURS - WEDSTRIJD

Matexpo en RTC West-Vlaanderen nodigen je graag uit op een super leerrijk en vooral fun dag op de MATEXPO beurs. 

Wat valt er te bespeuren?

Tijdens deze editie ontdek je het grootste en meest recente aanbod van machines en materieel voor de wegenbouw, burgerlijke bouwkunde, algemene bouw, bouwvoertuigen, afvalverwerking, recyclage, reinigingsmachines en goederenbehandeling in de Benelux,

Op MATEXPO is er ook een uitgebreid assortiment graafmachines, verreikers, kippers, schuiftrailers en ander zwaar materieel te vinden. Wie later aan de slag gaat in de land- en tuibouw, moet Matexpo zeker een bezoek brengen!

Ook de autoscholen zijn meer dan welkom.  MATEXPO  is de enige beurs waarop ALLE vrachtwagenmerken aanwezig zijn met hun nieuwste modellen, zowel trekkers als werfvoertuigen. En daarbij valt op dat ook hier de elektrificatie stilaan z’n ingang vindt. Al wie in de technieken van de moderne motoren geïnteresseerd is, vindt op Matexpo meer dan zijn goesting!

Als kers op de taart kan je contacten leggen met gepassioneerde mensen die hun wereld graag met je delen.

Wedstrijd YOUNG TECHNICIANS CUP

Omdat MATEXPO volop de kaart trekt van de jeugd wordt er op donderdag 7 september voor de scholen een leuke wedstrijd voorzien.  Alle leerlingen van het 5de – 6de – 7de middelbaar die die dag een bezoek brengen aan de beurs kunnen via de app deelnemen aan de cup. De antwoorden op de wedstrijdvragen zijn te vinden op de stand van de deelnemende bedrijven.


Wat valt er te winnen:

 • 3 cheques voor de aanschaf van didactisch materiaal: €5.000 / €2.500 / €1.000 voor de scholen die gemiddeld de hoogste scores halen (minimaal 10 deelnemende leerlingen)
 • 3 CAT smart phones worden verloot onder alle deelnemende leerlingen, ongeacht hun score


 * Op vrijdag 8 september worden de winnaars persoonlijk verwittigd.


https://www.matexpo.com/nl/bezoek-matexpo/scholen


Wat kost het?

Helemaal niets! Integendeel: voor de eerste 20 scholen die zich aanmelden, voorziet MATEXPO een tussenkomst in de reiskosten van €1/kilometer, heen en terug, ongeacht vanwaar je komt!


Interesse?

Praktisch


  Thema

  • Levenslang leren
  • Techniek, mechaniek en technologie

   PARTNER

  Techniek, mechaniek en technologie
  zijn je ding?


  Je droomt ervan om mee te bouwen aan de wereld van morgen? Je zou graag de nieuwste machines van binnen en van buiten leren kennen? Je neemt graag deel aan een wedstrijd met mooie prijzen voor jou én je school?


  Alle info: https://www.matexpo.com/

  Contactpersoon


  RTC West-Vlaanderen - Sammy Decoene
  Gsm 0493 54 45 92

  sammy@rtcwestvlaanderen.be